Om oss


Emelie Bohman

Mitt jobb är det bästa man kan tänka sig, jag träffar underbara kunder varje dag som ska bli vackra både till vardag, högtid och fest.

 

Jag besitter kunskaper inom flera olika grenar i skönhetbranchen och har utbildat mig till stylist som innebär att jag är både make-up artist och nagelteknolog m.m.

Skönhet är det bästa som finns och jag brinner för att mina kunder ska känna sig absolut snyggast i hela världen!

 

 

 

 

 

 

 


Frida

Frida heter jag och jag har alltid älskat fina naglar. Så länge jag kan minnas har jag målat mina naglar i fina färger.


Jag hittade Emelie, vi klickade och jag ville verkligen gå hennes utbildning och förverkliga min dröm att bli nagelterapeut. Det är så otroligt roligt att få skapa och vara kreativ men framför allt helt underbart att få träffa alla härliga kunder.

Ibland kommer livet emellan och jag kommer ta en paus från salongen för att hinna med familjelivet men jag kommer tillbaka. Det här är alldeles för roligt för att sluta med och jag jobbar ju på bästa salongen.

 

 

 

 

 

 


Emilia

Om Emilia...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jeanette

Det bästa jag vet är människor! Jag har jobbat med människor i över 9 år och och fullkomligt älskar personlig service och att se till att människor mår toppenbra!

Då jag älskar att utvecklas och växa som person gick jag en utbildning för att bli nagelterapeut sommaren 2019.

Hösten 2019 ska jag gå ytterligare en utbildning för att bli fransstylist!

Att få kombinera människor med kreativitet, kan ju bara bli AMAZING! Att få skapa något som får just DIG att känna dig FANTASTISK är en underbar känsla!

 

 

 

 

 


Jonna

Jag heter Jonna och är 20 år gammal. Mitt intresse för naglar är stort och speciellt gelenaglar. I höstas 2019 så blev en dröm sann och jag tog steget och gick en utbildning som nagelterapeut här hos Emelie.

 

Jag älskar allt som hör till med konst, kreativitet och skapande. Det är dina önskemål jag jobbar efter och jag strävar alltid efter att utvecklas.

 

Det bästa med mitt yrke är få dela tankar och funderingar över nagelbordet med så mycket olika människor. För mig är det viktigaste att du går hem och känner dig nöjd, glad och vill komma tillbaka!!


Välkommen att boka hos mig!

 

 

 


Alice

Om Alice...