Våra Samarbeten


Här hittar ni våra varma och genuina rekommendationer till andra lokala företag som vi på Skönhetsplatset uppskattar och tycker är alldeles underbara.


 

 

 

 

Liljeåkers te & kaffehandel

Hit går vi mer än gärna för att handla på oss lite gott te och kaffe, vi rekommenderar varmt denna underbara butik. Här hittar man även perfekta presenter till alla tillfällen!

 

"En  te & kaffehandel i Linköping som vill erbjuda goda smaker och fin service. Här arbetar vi  med stor miljöhänsyn, och focus är att erbjuda dig som kund hantverksmässigt tillverkade delikatesser.
Här kan du köpa med dig en lyxig present till helgbjudningen eller unna dig själv något gott.......
Varmt välkommen!"

 

Läs mer här


 

 

 

My sweet pink cake

 

Omtänksam och hur gullig som helst, det är Karolina på My Sweet pink Cake. Hur gott som helst och våran egen Jeanette som jobbar hos oss på Skönhetspalatset anlitade Karolina själv till sitt eget bröllop och det var magiskt gott!


En av våra underbara stammisar Johanna anlitade även hon Karolina till sitt bröllop och tårtan var såååå vacker och smakade lika gott som den var fin!

 

"Exklusiva tårtor för alla tillfällen!
Att baka och dekorera tårtor är att skapa konst av socker, det gäller att ha en obegränsad fantasi och det är just det som gör våra tårtor speciella och unika!"

 

Läs mer här!


 

 

Kroppscoachen


Läk din kropp, naturligt, hos den otroligt skickliga, kunniga och sprudlande Anna. Där så finns den underbara NBE-massagen som är djupgående och lymfdränerande som alla borde testa! Vi rekommenderar denna behandlingen varmt!

 

Läs mer här!

 

Boka tid nu


 

 

 

 

Ellas event

Ella är helt fantastisk och hon går långt utanför sina åtaganden och gör sitt allra yttersta, alla skulle ha en Ella!

 

"Ska ni gifta er eller planerar ni någon annan fest, middag eller tillställning? Då har ni kommit rätt! Jag, Ella Wilhelmsson, är utbildad bröllopskoordinator och jag hjälper er gärna med både planering och genomförande av både fester och bröllop."

 

Läs mer här!


 

 

 

Push by Sara

 

Sara är helt enkelt bara bäst och så himla inspirerande och motiverande.
Behöver du hjälp att bli ditt bästa hälsosammaste jag så är det hit du ska gå. Du kommer inte att ångra dig!

 

"Linköpings första PT Studio. På PUSH by Sara erbjuds du olika träningsupplägg anpassade efter dina förutsättningar och mål. Träningen sker alltid under ledning av en personliga tränare. BÖRJA TRÄNA NU"

 

Läs mer här och boka din träning nu!


 

 

Fight center

 

Jonas brinner för det han gör och på fight center har de kanonbra service och jätterolig träning!

 

"Träna kampsport med vårt team av kunniga instruktörer. Dom flesta har tränat i Thailand, vissa av dom har nästan 20 års erfarenhet av Muay thai  och andra bor eller har bott i Thailand under flera år och gått proffsmatcher där. Om du gillar att slå och sparka på saker under kontrollerade former och grappling, då kommer du att älska det här!"

 

Läs mer här!